joi, 7 februarie 2008

ceea ce este important..

toata viatza cei din jur si chiar noi insine ne pregatim pentru..viata..cum sa ne comportam, cum sa ne controlam, cum sa vorbim, invatam cum sa ne castigam exsitenta...sa nu traim din banii parintilor la nesfarsit. Toate acestea paradoxal trebuie sa fie intregite de o viata familiala normala. Ti se va spune, copilule, ca la un moment dat vei cunoaste pe cineva si vei STI ca acela sau acea este "the one".
Facem 12 ani de scoala, x ani de facultate totul pentru a ne pregati pentru ce av urma, scuzati repetitia, si totusi ceea ce este cu adevarat important este lasat in voia sortii, este lasat la vorba, aparent simpla, "vei sti". Poti fi sigur ca vei sti vreodata..evident ca nu, porcarii de genu..pentru fiecare este cineva nu pot fi decat aberatii..si totusi ne face o deosebita palcere sa credeam aceste aberatii, sa ne bazam pe ele spunand.."dar daca este asa?..". Intradevar nu cunoastem indeajuns omul pentru a spune ca lucrurile astea nu sunt reale..insa..nu stiu ....
Ajungi o persoana de succes, bani, casa, confort cat cuprinde..pentru asta inveti, pentru asta te pregatesti..si degeaba..nu ai restul, nu ai nimic...de ce nu exista cineva care ne invata sa iubim?

Niciun comentariu: